Diamantové Projekty

Investičné diamanty sú bezpečným nebom. Ich vzácnosť im dáva veľmi vysokú hodnotu, vo veľmi nalom objeme. Diamanty sú navždy.
Kontaktujte nás
Diamond_projects

Naše diamantové projekty sú hlavne ťažobné operácie v malom rozsahu, ktoré sú minimálne 2000 až 5000 karátov mesačne. Ďalšie podrobnosti, ako je zisková marža vám poskytneme po obdržaní bankového dokladu o finančných prostriedkoch, ktorý potvrdzuje vašu finančnú spôsobilosť podieľať sa na ťažbe diamantov ako investor, alebo partner v spoločnom podniku.

Do videokonferencie môžete pozvať vášho právneho poradcu ( právnika ) a finančného poradcu po tom ako dostaneme list z banky potvrdzujúci vašu finančnú spôsobilosť a ukončíme štandardný proces podávania žiadosti. Minimálny investičný kapitál na začatie ťažby diamantov v malom meradle je 1,2 milióna eur.

Naša ťažba diamantov je v politicky veľmi stabilnej africkej krajine, ktorá je od začiatku 50 rokov v politicky stabilnej situácii a nikdy nezažila žiadne vojenské prevraty.

O nás

Náš tím tvorí skupina skúsených špecialistov v nasledovných sektoroch: experti na investičné bankovníctvo, experti na obchod s komoditami, experti na poľnohospodárstvo, experti na solárnu energiu, experti na ťažbu zlata a obchod so zlatom, experti na správu bohatstva a rozvoj bohatstva.

Okrem vyššie uvedeného sú naši agenti a obchodní partneri skúsenými odborníkmi v sektoroch poisťovníctva, IT, ropy a ropných produktov, hotelového manažmentu a telekomunikácií.

Našou zásadou je zabezpečiť záujmy našich klientov a poskytovať sofistikované strategické riešenia založené na dostupnej kvalite a jednoznačne pozitívnych výsledkoch.

Tešíme sa na spoluprácu pri zabezpečovaní spoločného úspechu.

Kontaktujte nás