Priemyselné Projekty

Priemyselný projekt je návrh investície na vytvorenie, rozšírenie a/alebo rozvoj určitých zariadení s cieľom zvýšiť produkciu tovarov a/alebo služieb v komunite počas určitého časového obdobia.
Kontakt
Industrial_projects

– elektrárne
– oceliarne
– hnojivá pre rastliny
– petrochémie a rafinérie
– cementárne
– hlinikárne
– cukrovary

Vývoj, výstavba a prevádzka, ktorá zahŕňa rozsah, náklady a čas.

Zúčastňujeme sa na báze spoločného podniku od A po Z počnúc predbežnou štúdiou realizovateľnosti a štúdiou realizovateľnosti a cestou k 100% dokončeniu a uvedením do prevádzky vrátane zaškolenia pracovníkov v našom tíme odborníkov na realizáciu projektu.

O nás

Náš tím tvorí skupina skúsených špecialistov v nasledovných sektoroch: experti na investičné bankovníctvo, experti na obchod s komoditami, experti na poľnohospodárstvo, experti na solárnu energiu, experti na ťažbu zlata a obchod so zlatom, experti na správu bohatstva a rozvoj bohatstva.

Okrem vyššie uvedeného sú naši agenti a obchodní partneri skúsenými odborníkmi v sektoroch poisťovníctva, IT, ropy a ropných produktov, hotelového manažmentu a telekomunikácií.

Našou zásadou je zabezpečiť záujmy našich klientov a poskytovať sofistikované strategické riešenia založené na dostupnej kvalite a jednoznačne pozitívnych výsledkoch.

Tešíme sa na spoluprácu pri zabezpečovaní spoločného úspechu.

Kontaktujte nás