Poľnohospodárske Projekty

Projekty potravinovej bezpečnosti, poľnohospodárstvo na mori a výroba v organickej kvalite
Kontaktujte nás
Agricultural_projects

Naše poľnohospodárske projekty sa sústreďujú najmä na prideľovanie poľnohospodárskej pôdy v Afrike s celkovou rozlohou viac ako 100 000 hektárov.

Naši špecialisti v tejto oblasti sú poľnohospodárski ekonómovia s jasnou víziou noriem tretieho tisícročia vo výrobe čerstvých a mrazených potravín. Táto zahŕňa pomoc a plnú spoluprácu pri podpore medzinárodných poľnohospodárskych konferencií.

O nás

Náš tím tvorí skupina skúsených špecialistov v nasledovných sektoroch: experti na investičné bankovníctvo, experti na obchod s komoditami, experti na poľnohospodárstvo, experti na solárnu energiu, experti na ťažbu zlata a obchod so zlatom, experti na správu bohatstva a rozvoj bohatstva.

Okrem vyššie uvedeného sú naši agenti a obchodní partneri skúsenými odborníkmi v sektoroch poisťovníctva, IT, ropy a ropných produktov, hotelového manažmentu a telekomunikácií.

Našou zásadou je zabezpečiť záujmy našich klientov a poskytovať sofistikované strategické riešenia založené na dostupnej kvalite a jednoznačne pozitívnych výsledkoch.

Tešíme sa na spoluprácu pri zabezpečovaní spoločného úspechu.

Kontaktujte nás