Správa Investícií a Majetku

Naše produkty investičného bankovníctva so zabezpečeným kapitálom sú štruktúrované tak, aby zabezpečili nadpriemerné výnosy a zabezpečili, že neustály rozvoj bohatstva zaručuje vynikajúcu správu bohatstva.
Kontaktujte nás
Investment__wealth

Naše investičné nástroje a zariadenia na správu majetku zahŕňajú poradenské služby, ktoré kombinujú naše služby investičného kapitálu spoločného podniku s cieľom riešiť sofistikované finančné štruktúry založené na štruktúre investícií zabezpečeným kapitálom.

To znamená, že naše investície do spoločného podniku zabezpečujeme na 100 percent garantovanom finančnom základe, čo znamená že naše investičné zariadenia spoločného podniku sú vždy chránené ( minimalizované investičné riziko ), čo je známe tiež ako kapitálovo zabezpečená investičná štruktúra.

To samozrejme zahŕňa zabezpečenie rozvoja bohatstva, investícií a správy majetku v nasledujúcich oblastiach:

Ťažba a obchod so zlatom.
Ťažba a obchod s diamantmi
Realitné projekty
Poľnohospodárske projekty

vrátane iných projektoch / aktív, založených na kapitálovo zabezpečený investičných štruktúrach.

O nás

Náš tím tvorí skupina skúsených špecialistov v nasledovných sektoroch: experti na investičné bankovníctvo, experti na obchod s komoditami, experti na poľnohospodárstvo, experti na solárnu energiu, experti na ťažbu zlata a obchod so zlatom, experti na správu bohatstva a rozvoj bohatstva.

Okrem vyššie uvedeného sú naši agenti a obchodní partneri skúsenými odborníkmi v sektoroch poisťovníctva, IT, ropy a ropných produktov, hotelového manažmentu a telekomunikácií.

Našou zásadou je zabezpečiť záujmy našich klientov a poskytovať sofistikované strategické riešenia založené na dostupnej kvalite a jednoznačne pozitívnych výsledkoch.

Tešíme sa na spoluprácu pri zabezpečovaní spoločného úspechu.

Kontaktujte nás